De ouderraad

De ouderraad helpt het team van DOK 19 bij het organiseren en uitvoeren van allerlei activiteiten, zowel binnen als buiten school. Denk aan het Sinterklaasfeest, het Kerstfeest, de Paasviering, het korfbaltoernooi en de avondvierdaagse. De ouderraad ondersteunt ook bij activiteiten die de leerkrachten zelf organiseren, zoals de schoolreisjes. Voor het organiseren van al deze activiteiten zijn binnen de ouderraad commissies actief. Deze commissies organiseren een bepaalde activiteit en bereiden deze ook voor. Het kan voorkomen dat de ouderraad een beroep op u doet om wat meer hulp te hebben bij bepaalde activiteiten.

Gekozen door ouders

De leden van de ouderraad worden gekozen door de ouders. De leden moeten de grondslag en doelstelling van de Stichting Voor Christelijk Onderwijs (VCO) Harderwijk kunnen respecteren.
Eens in de zes weken vergadert de ouderraad op school.

De ouderraad van 2020-2021 bestaat uit: Mirjam Jongetjes en Ilva Berrevoets (voorzitters) Xandra Feikens, Ingrid Brands, Thera Foppen (penningmeester) Truuske Nijmeijer (eventmanager) Linda Ozdemir, Tommy Klarenbeek, Johanna Postma, Bianca Schmidt en Katherine Morris.

Namens school sluit Trudy van de Beek bij de vergaderingen aan.

Wij maken u graag wegwijs op de school of maken kennis tijdens een gesprek.

Ik wil kennis maken