Kleur je wereld bij peuterspeelzaal Doerak en BSO Kornuit

Voor jonge kinderen is elke dag een ontdekkingstocht… Bij peuterspeelzaal Doerak krijgen peuters de ruimte om nieuwe dingen te leren. Spelenderwijs!

Groeien gaat vanzelf. Maar voor ontwikkeling is meer nodig. De peuterspeelzaal is meer dan alleen een plek om te spelen. Het is een plek waar peuters samen met leeftijdsgenootjes, op ontdekkingstocht gaan. Zo leren ze nieuwe mogelijkheden ontdekken en bereiden we hen spelenderwijs voor op de basisschool.

BSO Kornuit

Er is voor kinderen van 2 tot 13 jaar veel te ontdekken. Elke dag weer. Bij die ontdekkingstocht helpen wij graag een handje. Met een programma vol leuke en uitdagende workshops en activiteiten. Waarbij er natuurlijk ook alle ruimte is voor gezelligheid, spelen en relaxen!

BSO Kornuit biedt op onze school de volgende opvang:

  • buitenschoolse opvang (BSO)
  • voorschoolse opvang (VSO)

De medewerkers

Binnen DOK 19 werken we met BSO Kornuit, peuterspeelzaal Doerak en  verschillende andere professionals samen als één team. Daardoor hebben we veel meer zicht op de talenten en mogelijkheden van alle kinderen en halen we in ieder kind het beste naar boven!

DOK 19 is DE plaats waar kinderen zich thuis voelen!

Verbinding met u

Om uw kind goed te begeleiden vinden we contact met u belangrijk. We delen graag met u wat uw kind beleeft en hoe hij zich op allerlei gebied ontwikkelt, thuis en bij Kornuit. Bij het brengen en halen nemen we daarom de tijd voor u. Daarnaast ontmoeten we u graag bij oudergesprekken, organiseren we ouderactiviteiten en houden wij u op de hoogte via nieuwsbrieven.

Over kinderopvang

We zien kinderopvang als een bron van groei en als een aanvulling op thuis. Een veilige omgeving die je zorgvuldig kiest om je kind te laten spelen en opgroeien met andere kinderen. En vooral een fijne plek om samen de wereld te ontdekken. Op DOK 19 zijn alle kinderen in goede handen en zijn ze thuis in een wereld waarin ze mogen spelen met veel plezier.

Contact

Groeien gaat vanzelf maar voor ontwikkeling is meer nodig

BSO Kornuit en peuterspeelzaal Doerak maken deel uit van de Stichting Kinderspeelzalen Harderwijk. We hebben 12 locaties in Harderwijk en Hierden.

Telefoonnummer: 0341 460183

Email: info@skh-harderwijk.nl

Voor meer informatie kunt u onze eigen website bezoeken: https://www.skh-harderwijk.nl/

Wij maken u graag wegwijs op de school of maken kennis tijdens een gesprek.

Ik wil kennis maken